aircooler

Waarop letten bij het kopen van een aircooler?

Ben je op zoek naar een aircooler? Dan is het verstandig om je te verdiepen in welke aircooler de beste keuze is. Bij het kopen van een aircooler is het belangrijk om te letten op een aantal punten. Deze aandachtspunten hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet!

Verwachting bij een aircooler

Voordat je een aircooler gaat kopen is het belangrijk om de juiste verwachting te hebben. Een aircooler is eigenlijk een luxe variant op een ventilator. Aircoolers kunnen enige verkoeling bieden en kan de gevoelstemperatuur met ongeveer 3 graden Celsius verlagen.

Vermogen van de aircooler

Bij het kopen van een aircooler is het belangrijk om te letten op het koelvermogen. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Hoe meer Watt het apparaat heeft, des te groter het oppervlak dat dat de aircooler kan koelen. Let daarom bij het aanschaffen of het apparaat voldoende capaciteit heeft om de gewenste ruimte af te koelen. Vaak wordt er door de verkopende partij aangegeven voor welk oppervlak de aircooler geschikt is.

Let op het geluid

Een aircooler maakt gemiddeld zo’n 40 tot 50 decibel aan geluid, daarmee maakt het apparaat net iets meer lawaai dan een ventilator. Terwijl het minder lawaai maakt dan een mobiele airco, want deze maakt gemiddelde 60 decibel aan geluid.

Toonaangevende merken

Bij een aircooler aanschaffen geldt, zoals bij veel elektrische apparaten, dat toonaangevende apparaten over het algemeen hoge kwaliteit bieden. Een van de meest populaire merken voor aircoolers is Dyson. Een Dyson aircooler verkoeld ontzettend goed en is zeker een goede keuze. Bestel deze op Bespaardeals.nl en profiteer van korting.

Ook geschikt voor buiten gebruik

Een aircooler kan je prima gebruiken voor buiten. Zo is een aircooler ideaal om te verkoelen op het balkon, terras of onder een veranda. Een aircooler biedt ook bij buiten gebruik enige verkoeling.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

X