5 redenen om te kiezen voor een aircooler

Tijdens de warme zomermaanden is de kans groot dat een beetje verkoeling ontzettend aangenaam kan zijn. Is het kopen van een (mobiele) airco te duur? Of heb je liever geen airconditioning in huis? Dan is een aircooler een uitstekende keuze. In dit artikel geven we vijf redenen om te kiezen voor een aircooler.

Profiteer jij? De aircoolers van het merk Dyson zijn ontzettend goed, maar ook vrij prijzig. Via Bespaardeals.nl profiteer je van hoge korting op alle producten bij Dyson, dus ook de aircoolers van dit topmerk!

Voordeel 1. Geen afvoerslang

In tegenstelling tot een mobiele airco is er bij een aircooler geen afvoerslang nodig. Dit betekent dat je de aircooler overal in huis kunt plaatsen zonder dat je rekening moet houden met een afvoerslang. Dit voordeel zorgt er ook voor dat je de aircooler ook gemakkelijk in andere ruimtes kunt gebruiken. 

Voordeel 2. Relatief goedkoop

Aircoolers zijn een stuk goedkoper dan een airconditioning. Voor iedereen dit in de zomermaanden wilt genieten van verkoeling, maar niet te duur uit wilt zijn, is een aircooler een uitstekende keuze.

Voordeel 3. Energiezuinig en stil

De aircooler koelt de lucht door koud water te verdampen, daardoor heeft dit apparaat een laag energieverbruik en is die ook ontzettend stil. Gemiddeld verbruikt een aircooler 90% minder energie dan een gewone airconditioning.

Voordeel 4. Mobiel

Het fijne aan een aircooler is dat ze enorm mobiel zijn, waardoor je ze eenvoudig kunt verplaatsen naar een andere kamer in huis. Overdag de aircooler in de woonkamer of je thuiskantoor om hem in de avond op je slaapkamer te plaatsen. Zo zorgt die overal in huis voor verkoeling.

Voordeel 5. Frissere lucht

De meeste aircoolers bevatten een ionisator die zorgt voor luchtfiltering, waardoor schimmels, stof en pollen bestreden worden. Zo zorgt dit apparaat voor een frissere lucht in huis.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

X